با عرض سلام خدمت شما همراهان همیشگی ؛
امروز در خدمت شما عزیزان هستیم با مقاله انواع کفی طبی برای درمان بیماری های پا ، در این مقاله قصد داریم تا انواع کفی های طبی برای شما عزیزان شرح دهیم و ویژگی های آن ها را بیان کنیم تا بدانید چه کفی مناسب پاهای شما می باشد . با ما همراه باشید …
بهترین نوع کفی برای هر شخص متناسب با سایز پای او و کفشش انتخاب می شود ، البته شغل هر شخص در نیز در انتخاب کفی کفش طبی او نیز تاثیر گذار است . به عنوان مثال برای یک شخص که محیط های اداری فعالیت دارد کفی انتخاب می شود که با محیط کاری وی متناسب باشد و برای درمان درد های معمولی که این افراد تجربه می کنند کارآمد باشد .
کفی پا چیست ؟
کفی قسمتی از کفش است که در کف پای شما قرار می گیرد ، که برای اصلاح کف پای شخص در آن جا قرار می گیرد . همچنین از کفی ها برای درمان دردهای زانو ، مچ پا و … مورد استفاده قرار می گیرد تا دردهای وارده به این قسمت که ناشی از بیماری های پا هستند را کمتر کند . کفی های طبی که برای بیماران تجویز می شوند با کاهش دردهای غیر طبیعی در جلوگیری از بیماری ها پا که در آینده برای شخص به وجود می آیند ، مؤثر است .
انواع کفی طبی برای درمان بیماری های پا
۱ – کفی های طبی نرم و شکل پذیر
این نوع کفی ها به عنوان یک لایه حفاظتی در کف کفش قرار می گیرند تا دردهای این قسمت را کاهش دهند . این کفی ها برای کنترل ناهنجاری های کف پا نیز مورد استفاده قرار می گیرند . موادی نظیر چوب ، پنبه ، پلاستیک و … در ساخت این کفی ها به کار برده می شود . کفی های نرم و انعطاف پذیر برای درمان پینه های کف پا و زخم های ناشی از بیماری دیابت به کار برده می شوند .
۲ – کفی های عملکردی
از این کفی برای اصلاح عملکرد کف پا و ناهنجاری های پایین تنه استفاده می شود . کفی های عملکردی نیز می توانند مانن کفی های طبی نرم و شکل پذیر هستند . کفی های طبی برای بیماری های پا نظیر ؛ درد انگشت شصت پا و دیگر انگشتان پا ، دردهای پاشنه و قوس کف پا ، درد مچ و پاشنه پاها
از آن جایی که ناهنجاری های کف پا باعث درد و عارضه هایی در لگن و ران نیز خواهد شد ، کفی های عملکردی می توانند در کاهش دردهای این ناحیه ها نیز مؤثر باشند .
۳ – کفی ورزشی
فوتبالیست ها و در کل کسانی که زیاد می دوند مانند دونده ها ، دچار عارضه هایی در پا می شوند که دردهایی را در نواحی به دنبال خواهد داشت . آسیب هایی نظیر گرفتگی پا و پیچ خوردن پا باعث ایجاد ناهنجاری های در پا می شوند که موارد نام برده شده بیشتر در دوندگان و فوتبالیست ها شایع می باشد .
فوتبالیست ها و دونده ها از کفی های مخصوص فوتبال و … استفاده می کنند تا از وارد آمدن فشار های زیاد به کف پا جلوگیری شود . این کفی ها به گونه ای هستند که گودی پاها را محکم می گیرند و سبب جلوگیری از ناهنجاری های پا در فوتبالیستان می شود . کفی مخصوص فوتبال نیز باید قابلیت ضربه گیری نیز داشته باشد تا از وارد آمدن فشار بر روی عضله ها جلوگیری کند .
ساخت کفی طبی مخصوص شخص
پزشکان برای ساخت کفی طبی برای پای هر شخص ابتدا پای او را معاینه و بررسی میکنند . در معاینه زاویه انگشتان ، کف پا و مچ پا اندازه گیری می شود تا شدت ناهنجاری های پای شخص مشخص شود . پزشک برای معاینه شخص را به راه رفتن وادار می کند تا میزان ناهنجاری ها پای شخص را مشخص کند . بعد از معاینه از پای شخص قالب گیری می شود تا کفی طبی به اندازه پای وی ساخته شود. با استفاده از مدل سه بعدی از پای بیمار برای وی کفی طبی را در یک لابراتوار مخصوص ساخت کفی طبی می سازند .
بدی ها و خوبی های کفی طبی
کفی های طبی خوبی بسیار زیادی دارند ، کفی های طبی چون به اندازه پای هر شخص و به اندازه پای وی ساخته می شود کمترین فشار را به کف پای شخص وارد می کند . همچنین موادی که در ساخت کفی طبی به کار می رود با دوام هستند و کمترین فشار را به پای بیمار وارد می کنند .
کفی های طبی به دلیل اینکه استاندارهای لازم در آن ها رعایت می شود در درمان عارضه ها و ناهنجاری های پاها و انگشتان پا بسیار مؤثر هستند .
تنها ایرادی که می توان به کفی طبی گرفت ، قیمت بالای ساخت آن ها می باشد . کفی های طبی چون متناسب و اندازه پای هر شخص ساخته می شوند نسبت به کفی های آماده عملکرد بهتری دارند ، زیرا کفی های آماده برای عموم ساخته می شوند ولی کفی های طبی برای شخص ساخته می شوند .
جمع بندی : کفی های طبی انواع گوناگونی نظیر ورزشی ، انعطاف پذیر و … دارند که هر کدام را در بالا توضیح دادیم . اگر از عارضه ها و ناهنجاری های پا رنج می برید بهتر است که به جای کفی های آماده از کفی های طبی استفاده کنید . کفی های طبی علاوه بر اینکه در درمان صافی کف پا مؤثر هستند ، در درمان دردهای مچ پا نیز می توانند مفید واقع شوند . آشنایی با انواع کفی های طبی شما را در انتخاب یک کفی طبی مناسب راهنمایی می کند .
امیدواریم که مقاله انواع کفی طبی برای درمان بیماری های پا برای شما عزیزان مفید واقع شده باشد . دیگر مقالات آموزشی وب سایت ما نیز مطالعه بفرمایید . اگر سوال دیگری در رابطه با کفی طبی ، کفش طبی و ساخت آن ها داشتید می توانید در قسمت نظرات مطرح کنید ، همکاران ما در سریع ترین زمان ممکن پاسخ شما را خواهند داد .
بدون دیدگاه