درمان کف پای صاف,درمان کف پای صاف کودک,درمان کف پای صاف با ورزش,درمان کف پای صاف طب سنتی,درمان کف پای صاف در نوجوانان,درمان کف پای صاف در طب اسلامی,درمان کف پای صاف در کودکی,درمان کف پای صاف چیست,درمان کف پای صاف با جراحی,درمان کف پای صاف با طب سنتی,

درمان صافی کف پا و مراقبتهای بعد از عملReviewed by ندا سلگی on Feb 8Rating: 5.0درمان صافی کف پا و مراقبتهای بعد از عملدرمان صافی کف پا در کودکان,درمان صافی کف پا,درمان صافی کف پا در طب سنتی,درمان صافي كف پا,درمان صافی کف پا با ورزش,درمان صافی کف پا در بزرگسالان,درمان صافی کف پا با جراحی,درمان صافی کف پا کودکان,درمان صافی کف پا طب سنتی,درمان صافی کف پا در طب اسلامی,

درمان صافی کف پا و مراقبتهای بعد از عمل

درمان صافی کف پا و مراقبتهای بعد از عمل ،در این مقاله قصد داریم تا در مورد درمان صافی کف پا و مراقبتهای بعد از عمل بنویسیم . اما بهتر از قبل از پرداختن به موضوع درمان صافی کف پا و مراقبتهای بعد از عمل در خصوصن کاتی از درمان شکستگیهاصحبت کنیم تا در مقالات بعدی بتوانیم درک بیشتری از موضوعدرمان صافی کف پا و مراقبتهای بعد از عمل  داشته باشیم. ( درمان صافی کف پا و مراقبتهای بعد از عمل  )

برای شستشوی زخم ابتدا گاز استریل روی زخم گذاشته ٬پوست اطراف آن را تمیز کرده و موهای اطراف آن را میتراشیم ٬سپس اطراف زخم را به دقت با آب و صابون شستشو می دهیم .در خاتمه گاز استریل را از روی زخم برداشته به شستشو و تمیزکردن زخم میپردازیم . بعد از شستشوی محل شکستگی مثل هرعمل جراحی دیگر حوله استریل پهن کرده عضو شکسته شده راروی آن می گذاریم . جراح پس از شستن دست و پوشیدن لباس عمل ٬ ابتدا شروع به دبریدمان زخم از نسوج مرده و له شده پوست ٬ زیر جلد و عضلات میکند ٬ زیرا وجود آنها محیط خوبی برای رشد میکروبها است. نیام عضلات باید کاملاً بازشوند تا از تحت فشار قرار گرفتن بافتهای عمقی جلوگیری شود وتخلیه ترشحات از عمق زخم بخوبی انجام گیرد. سپس خونریزی را بند آورده و زخم را با مقدار زیادی سرم فیزیولوژی شستشومی دهیم . پس از شستشوی زخم به بررسی آن میپردازیم . درصورت وجود آسیب اعصاب و تاندونها ٬ ا گر زخم کاملاً تمیزباشد اقدام به ترمیم آنها میکنیم ولی ا گر کوچکترین شکی درتمیز بودن زخم وجود داشته باشد این کار را در مراحل بعدی انجام می دهیم . در مورد استخوانها ٬ پس از بررسی قطعات شکسته در صورت آلودگی آنها را تمیز میکنیم. حتی الامکان ازبرداشتن قطعات کوچک استخوان که عضلات به آن چسبیده است خودداری میکنیم . بعد از شستشو و دبریدمان زخم شکستگی را جا انداخته و با فیکساتور خارجی ثابت میکنیم.

( درمان صافی کف پا و مراقبتهای بعد از عمل  )

شکستگی پا,شکستگی پاشنه پا,شکستگی پای قناری,شکستگی پای گربه,شکستگی پا به انگلیسی,شکستگی پای مرغ عشق,شکستگی پای طوطی,شکستگی پاتولوژیک,شکستگی پای سگ,شکستگی پا در فوتبال,
شکستگی باز

* در اثر شکستگی ٬ پوست پاره شده و استخوان به بیرون راه یافته.
* از اورژانسهای ارتوپدی است.
* انجام اقدامات زیر بلافاصله در اورژانس لازم و ضروریاست:
۱) تهیه کشت از زخم
۲) پوشاندن زخم با گاز استریل
۳) شروع آنتیبیوتیک پروفیلا کتیک
۴) بررسی بیمار از نظر پروفیلا کسی کزاز و لزوم تجویز سرم  و یا وا کسن کزاز
* درمان بهتر است در اطاق عمل انجام گیرد.
* شستشوی زخم و دبریدمان ٬ اصل درمان است.
* بی حرکت کردن استخوان با فیکساتور خارجی صورت میگیرد.

بعضی از مؤلفین شکستگی باز ساق را با گذاشتن میلهای درثابت میکنند. بستن زخم ( Unreamed Nail) وسط استخوان به هیچ وجه نباید بهطور کامل انجام شود. بلکه پس از گذاشتن درن برای تخلیه ترشحات فقط با چند بخیه لبههای زخم را به هم نزدیک میکنیم . در زخمهایی که خیلی کثیف باشند حتی این کاررا هم انجام نمی دهیم و زخم را کاملاً باز می گذاریم . در درمان این زخمها حتیالامکان باید سعی شود استخوان ٬ مفصل ٬ اعصاب وتاندونها پوشانیده شوند. در مورد زخمهای ناشی از گلوله وخمپاره که جزء شکستگیهای باز درجه ۳ میباشند درمان به همان طریق فوق میباشد ٬ منتهی باید کوشش کرد که عضلات مرده به طور کلی دبریدمان شود و علاوه بر عضلات له شده و ازبین رفته ٬ عضلاتی که تغییر رنگ داده اند ٬ عضلاتی که خاصیت تحریک پذیری خود را از دست داده اند و عضلاتی که پس ازدبریدمان خونریزی ندارند ٬ باید برداشته شوند.

مراقبتهای لازم بعد از عمل

در صورتی که سرم و یا وا کسن ضد کزاز قبلاً تجویز نشده ٬ باید به بیمار تزریق شود. استفاده از آنتیبیوتیک بهتر است قبل از عمل شروع شده و ادامه یابد. تا به دست آمدن جواب کشت وآنتیبیوگرام بهتر است از آنتیبیوتیکهای وسیع الطیف مثل مخلوطی از سفالوتین و جنتامایسین از راه وریدی استفاده شود. ادامه درمان بستگی به نوع شکستگی دارد که در هر قسمت بحث خواهد شد.

عوارض شکستگی باز

مهمترین عوارض ناشی از شکستگی باز عبارتند از:
عوارض پوستی؛
عفونت استخوان و یا بافتهای نرم ؛
دیرجوش خوردن و جوش نخوردن ؛
محدودیت حرکات مفصلی.

درمان صافی کف پا بدون عمل جراحی در کلینیک آرامیس طب :

هماهنگونه در این مقاله بررسی کردیم درمان صافی کف پا بدون عمل جراحی دارای روش های شناخته شده و ناشناخته ای است که شاد بسیاری از آنها نیاز به آزمون و خطا دارد . درکلینیک آرامیس طب با توجه به آزمایش کلیه ی راه های متخصصان این کلینیک توانسته اند راه های موثر و زود بازده را در جهت درمان صافی کف پا بدون عمل جراحی پیدا کنند که شما میتوانید با تماس با کارشاسان این مجموعه ا زمشاوره رایگان بهره مند شوید.

تلفن : ۰۲۱۴۴۳۸۶۰۷۳
موبایل : ۰۹۳۷۸۹۶۵۰۴۹

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *