کمربند طبی

کفش طبی ، کفی طبی ، اسکن پا ، بریس ، ساخت بریس ، درمان زانوی پرانتزی ، درمان انحراف ستون فقرات ، درمان کف پای صاف ، ارتوز ، ارتوپدی در ستارخان


نظافت و بهداشت کمربند طبیReviewed by سلگی on Aug 12Rating: 5.0نظافت و بهداشت کمربند طبیتمیز کردن منظم کمربند طبی و پوست می تواند به جلوگیری از بثورات یا ضایعات پوستی کمک کند. همانطور که در مطلب نحوه استفاده و پوشیدن کمربند طبی ذکر شده دستورالعمل بریس ممکن است شامل نحوه نظافت بریس نیز باشد. اگر تحریک پوستی قابل توجهی رخ دهد، ممکن است لازم باشد تا زمانی که پوست بهبود یابد، استفاده از بریس را متوقف کنید.

نظافت و بهداشت کمربند طبی

کمربند طبی، نظافت و بهداشت کمربند طبی موضوعی است که در این مقاله درباره آن صحبت می‌کنیم.

نظافت و بهداشت کمربند طبی

تمیز کردن منظم کمربند طبی و پوست می تواند به جلوگیری از بثورات یا ضایعات پوستی کمک کند. همانطور که در مطلب نحوه استفاده و پوشیدن کمربند طبی ذکر شد دستورالعمل بریس ممکن است شامل نحوه نظافت بریس نیز باشد. اگر تحریک پوستی قابل توجهی رخ دهد، ممکن است لازم باشد تا زمانی که پوست بهبود یابد، استفاده از بریس را متوقف کنید.

کمربند طبی برای چه افرادی مناسب است؟
کفش طبی ، کفی طبی ، اسکن پا ، بریس ، ساخت بریس ، درمان زانوی پرانتزی ، درمان انحراف ستون فقرات ، درمان کف پای صاف ، ارتوز ، ارتوپدی در ستارخان

مراقبت از پوست حین پوشیدن کمربندطبی

استفاده نادرست از کمربند طبی می تواند پوست را تحریک کند و باعث ایجاد زخم یا بثورات شود. برای جلوگیری از ایجاد سوزش و تجمع کثیفی و پوست مرده توصیه می شود پوست زیر بریس روزانه شستشو شود. رطوبت بیش از حد زیر بریس می تواند پوست را تحریک کند و به طور بالقوه منجر به زخم و یا بثورات پوست شود. به همین دلیل از استعمال لوسیون یا مرطوب کننده ها در زیر بریس خودداری کنید.

معمولاً پس از برداشتن بریس، لکه های قرمز روی پوست وجود دارد. این لکه ها باید در عرض 15 تا 30 دقیقه از بین بروند. اگر از بین نرفتند یا بریس بثورات یا کبودی روی پوست ایجاد کرد، ممکن است بریس به درستی نصب نشده باشد و باید توسط پزشک یا متخصص تنظیم شود.

تمیز کردن کمربند طبی

دستورالعمل‌های شستشو معمولاً توسط سازنده بریس ارائه می‌شوند و باید برای حفظ طول عمر و اثربخشی بریس رعایت شوند. اکثر بریس‌های پشت برای شستشو یا خشک‌کردن در ماشین لباسشویی طراحی نشده‌اند. معمولاً توصیه می‌شود بریس را به صورت دستی و با آب و صابون ملایم بشویید. هر پد یا پانل اضافی باید ابتدا برداشته شود و جداگانه شسته شود. یک بریس باید صاف گذاشته شود یا آویزان شود تا خشک شود.

اطمینان حاصل کنید که بریس قبل از پوشیدن کاملاً آبکشی شده و کاملاً خشک شده است، زیرا بریس صابونی یا مرطوب بیشتر احتمال دارد پوست را تحریک کند. همچنین می تواند ایده خوبی باشد که هر گونه کثیفی، گرد و غبار روی بریس را با استفاده از یک غلطک پرزگیر پاک کنید.

کلینیک تخصصی ارتوز و پروتز آرمیس طب مفتخر است با به کار گیری کارشناسان مجرب ارتوپدی فنی آماده ارایه خدمات زیر به کلیه ی بیماران و مراجعه کنندگان گرامی باشد:

۱- طراحی و ساخت انواع اسپلینت های کودکان و بزرگسالان

۲- بریس های اصلاح کننده دفورمیتی های زانو و انحراف ستون فقرات و وسایل کمکی مختلف جهت اندام ها

۳- طراحی و ساخت پروتزها ی اندامها شامل زیبایی، مکانیکی و الکترونیکی

۴- اسکن فشاری کف پا و تجزیه و تحلیل راه رفتن با دستگاه های پیشرفته

۵- ساخت کفی‌طبی با روش های قالبگیری، CAD/CAM و…

۶- ساخت انواع کفی طبی و کفش طبی کودکان، کف پای صاف، دیابتی، دفورمیتی های پا، خارپاشنه و…

۷- درمان انحراف ستون فقرات بدون جراحی

۸- درمان زانوی پرانتزی بدون جراحی

۹- درمان صافی کف پا بدون جراحی

۱۰- ساخت بریس – ساخت ارتوز

و کلیه ی خدمات مرتبط با ارتوپدی در کلینیک ارتوپد فنی آرامیس طب انجام می شود. جهت اخذ مشاوره همواره میتوانید در ساعات کاری کلینیک با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.

تلفن : ۰۲۱۴۴۳۸۶۰۷۳

موبایل : ۰۹۳۷۸۹۶۵۰۴۹

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *