کمربند طبی برای چه افرادی مناسب است؟

کفش طبی ، کفی طبی ، اسکن پا ، بریس ، ساخت بریس ، درمان زانوی پرانتزی ، درمان انحراف ستون فقرات ، درمان کف پای صاف ، ارتوز ، ارتوپدی در ستارخان


نحوه استفاده و پوشیدن کمربند طبیReviewed by سلگی on Aug 9Rating: 5.0نحوه استفاده و پوشیدن کمربند طبیکمربند طبی تجویز شده باید دارای دستورالعمل استفاده و نگهداری از پزشک، سازنده بریس یا هر دو باشد. این دستورالعمل ها ممکن است شامل اطلاعاتی در مورد نصب، پوشیدن و درآوردن بریس و تمیز کردن و مراقبت از بریس باشند. مهم است که بریس کمر را طبق دستورالعمل ارائه شده توسط پزشک تجویز کننده خود استفاده کنید.

نحوه استفاده و پوشیدن کمربند طبی

کمربند طبی، نحوه استفاده و پوشیدن کمربند طبی موضوعی است که در این مقاله درباره آن صحبت می‌کنیم.

نحوه استفاده و پوشیدن کمربند طبی

کمربند طبی تجویز شده باید دارای دستورالعمل استفاده و نگهداری از پزشک، سازنده بریس یا هر دو باشد. این دستورالعمل ها ممکن است شامل اطلاعاتی در مورد نصب، پوشیدن و درآوردن بریس و تمیز کردن و مراقبت از بریس باشند. مهم است که بریس کمر را طبق دستورالعمل ارائه شده توسط پزشک تجویز کننده خود استفاده کنید. بسیاری از بریس‌ها برای نیازهای اختصاصی بدن بیمار تجویز می‌شوند و در صورت استفاده نادرست می‌توانند باعث آسیب بیشتر و بدتر شدن درد شوند.

انواع کمربند طبی مناسب جا اندازی دیسک کمر
کفش طبی ، کفی طبی ، اسکن پا ، بریس ، ساخت بریس ، درمان زانوی پرانتزی ، درمان انحراف ستون فقرات ، درمان کف پای صاف ، ارتوز ، ارتوپدی در ستارخان

نحوه پوشیدن کمربندطبی

اکثر بریس ها با دنبال کردن چند مرحله کلی پوشیده یا نصب می شوند:

  • مطابق شکل بریس را دور پشت خود بپیچید به طوری که دو بخش انتهایی آن در دو طرف بالاتنه قرار گیرد.
  • دو سر آن را در ناحیه شکم به هم وصل کنید.
  • تنظیمات دقیق تر را برای ایجاد فشار مناسب در بریس انجام دهید. به طور معمول، این تنظیمات با استفاده از دو زبانه کششی که در دو طرف بریس تعبیه شده است، انجام می شود.

چند نکته در مورد نحوه پوشیدن کمربند طبی

بستن کمربند طبی همراه با کمر درد می تواند دشوار باشد. بنابراین کمک گرفتن از یک دوست یا همراه ممکن است توصیه شود. همچنین می توان با قرار دادن بریس روی صندلی به صورت باز و آماده پوشیدن به طوری که هنگام نشستن، دو سر آن در دو طرف بدن قرار گیرند، از درد در هنگام پوشیدن بریس جلوگیری کرد. سپس با نگه داشتن دو سر آن، بایستید و قسمت جلوی بریس را  در ناحیه شکم محکم کنید.

پوشیدن پیراهن زیر این بریس معمولاً برای به حداقل رساندن تحریک پوست توصیه می شود. برخی از پزشکان حتی ممکن است پیراهن هایی را تجویز کنند که بهترین عملکرد را دارند. به طور کلی، پیراهنی که از پارچه نخی نرم ساخته شده باشد، از تحریک پوستی جلوگیری می کند. یک پیراهن گشاد ممکن است پوست را تحریک کند.

کلینیک تخصصی ارتوز و پروتز آرمیس طب مفتخر است با به کار گیری کارشناسان مجرب ارتوپدی فنی آماده ارایه خدمات زیر به کلیه ی بیماران و مراجعه کنندگان گرامی باشد:

۱- طراحی و ساخت انواع اسپلینت های کودکان و بزرگسالان

۲- بریس های اصلاح کننده دفورمیتی های زانو و انحراف ستون فقرات و وسایل کمکی مختلف جهت اندام ها

۳- طراحی و ساخت پروتزها ی اندامها شامل زیبایی، مکانیکی و الکترونیکی

۴- اسکن فشاری کف پا و تجزیه و تحلیل راه رفتن با دستگاه های پیشرفته

۵- ساخت کفی‌طبی با روش های قالبگیری، CAD/CAM و…

۶- ساخت انواع کفی طبی و کفش طبی کودکان، کف پای صاف، دیابتی، دفورمیتی های پا، خارپاشنه و…

۷- درمان انحراف ستون فقرات بدون جراحی

۸- درمان زانوی پرانتزی بدون جراحی

۹- درمان صافی کف پا بدون جراحی

۱۰- ساخت بریس – ساخت ارتوز

و کلیه ی خدمات مرتبط با ارتوپدی در کلینیک ارتوپد فنی آرامیس طب انجام می شود. جهت اخذ مشاوره همواره میتوانید در ساعات کاری کلینیک با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.

تلفن : ۰۲۱۴۴۳۸۶۰۷۳

موبایل : ۰۹۳۷۸۹۶۵۰۴۹

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *