[cws-row cols=4 id=”cols4″][col span=3][cws-widget type=text title=”درمان انحراف ستون فقرات”][/cws-widget][/col][col span=3][cws-widget type=text title=”اسکن پا”][/cws-widget][/col][col span=3][cws-widget type=text title=”کفی طبی”][/cws-widget][/col][col span=3][cws-widget type=text title=”کفش طبی”][/cws-widget][/col][/cws-row][cws-row cols=4 id=”cols4″][col span=3][cws-widget type=text title=”کلینیک ارتوپدفنی”][/cws-widget][/col][col span=3][cws-widget type=text title=”درمان زانوی پرانتزی”][/cws-widget][/col][col span=3][cws-widget type=text title=”بریس – ارتوز”][/cws-widget][/col][col span=3][cws-widget type=text title=”درمان صافی کف پا”][/cws-widget][/col][/cws-row][cws-row cols=2 id=”cols2″][col span=6][cws-widget type=text title=”ارتباط با ما”]
[/cws-widget][/col][col span=6][cws-widget type=text title=”سخنی با بیماران گرامی”]
مرضیه اکبری طامه(مسئول فنی)
فارغ اتحصیل مقطع کارشناسی از موسسه آموزش عالی هلال ایران در سال ۱۳۸۷
اتمام طرح نیروی انسانی در مرکز جامع توانبخشی هلال احمردر سال ۱۳۹۰
فارغ التحصیل مقطع کارشناسی ارشد از دانشگاه علوم پزشکی ایران در سال ۱۳۹۴
کارشناس و مسئول فنی بخش ارتوپدی فنی کلینیک طب فیزیکی و توانبخشی دکتر بیژن فروغ از ۱۳۹۱ تا ۱۳۹۴
کلینیک تخصصی ارتوز و پروتز آرمیس طب مفتخر است با به کار گیری کارشناسان مجرب ارتوپدی فنی آماده ارایه خدمات زیر به کلیه ی بیماران و مراجه کنندگان گرامی باشد:
۱- طراحی و ساخت انواع اسپلینت های کودکان و بزرگسالان
۲- بریس های اصلاح کننده دفورمیتی های زانو و انحراف ستون فقرات و وسایل کمکی مختلف جهت اندام ها
۳- طراحی و ساخت پروتزها ی اندامها شامل زیبایی، مکانیکی و الکترونیکی
۴- اسکن فشاری کف پا و تجزیه و تحلیل راه رفتن با دستگاه های پیشرفته
۵- ساخت کفی طبی با روش های قالبگیری، CAD/CAM و…
۶- ساخت انواع کفی و کفش طبی کودکان، کف پای صاف، دیابتی، دفورمیتی های پا، خارپاشنه و…
[/cws-widget][/col][/cws-row][cws-row cols=1 id=”cols1″][col span=12][cws-widget type=tabs e_style=”type-vertical” atts='{“items”:”7″,”e_style”:”type-vertical”}’][item open=1 title=”کفی طبی”]
کفی های کفش طبی انواع مختلفی دارند
کفی های عملکردی در زمان راه رفتن یا حرکت به جزب شوک وارد شده به پاها کمک میکند
کفی کفش طبی یک نوع وسیله کمکی که درون کفش بیمار قرار داده می شود تا با نگه داشتن پاها در وضعیت صاف و سالم از آنها حمایت کرده و نیروهای بیومکانیکی غیر طبیعی که بر پاها وارد میشود را حذف نماید. کفی کفش بسته به نیاز بیمار میتواند دارای صفحاتی به عنوان ضربهگیر برای راحتی بیشتر پاها نیز باشد
کفی کفش نوعی ابزار ارتوپدی است که برای اصلاح یا تغییر عملکرد پا استفاده میشود و به صورت اختصاصی برای درمان، تصحیح و حمایت از پاها در برابر بیماریها و عوارض مختلف از قبیل عوارض دیابت در پاها، تغییرات بیومکانیکی و آسیبدیدگیهای مزمن پاها طراحی میشود. بعضی از کفیهای کفش به شکل ساده و غیر اختصاصی ساخته شدهاند، مانند کفیهایی که به عنوان ضربهگیر زیر پاشنهها در کفشهای معمولی قرار داده میشوند و بدون نیاز به نسخه در داروخانهها یا فروشگاههای لوازم پزشکی به فروش میرسد.
اما در برخی از موارد کفی طبی کفش باید به صورت اختصاصی برای بیمار طراحی و ساخته شود تا با نیازها و شرایط خاص او مطابقت داشته باشد. کفیهای کفش اختصاصی با استفاده از یک قالب مخصوص که از پاها گرفته میشود و به آن اصطلاحاً گچ میگویند، طراحی و ساخته میشوند. این قالب میتواند هر گونه ناهنجاری یا نقصی که در ساختار پا وجود داشته باشد را نشان بدهد. تکنسینهایی که در آزمایشگاه طراحی و ساخت کفی و کفش طبی کار میکنند، با استفاده از قالب تهیه شده از پای بیمار و نرمافزارهای رایانهای، یک کفی اختصاصی برای او طراحی میکنند که فشارهای ناشی از بدشکلی پا را خنثی کرده و یا ناهنجاریهای آن را اصلاح کند
آتل ، بریس ، گیت پلیت ، اسپلیت و نایت بار مثالهایی از کفیهای سازگار کننده هستند. این نوع از کفیهای کفش را هر کسی میتواند استفاده کند و حالت اختصاصی ندارد. از این کفیها بیشتر برای تسکین دردهای خفیف کف پا یا اصلاح مشکلات ساختاری جزئی در پاها استفاده میشود
[/item][item title=”کفش طبی”]
انواع کفش طبی زنانه و مردانه
انواع کفش طبی مردانه و زنانه به عنوان ابزاری ارزشمند جهت مراقبت از پای افراد نه تنها برای اشخاصی که دچار مشکل هستند بلکه برای شخص سالم نیز کاربردی میباشد. بسیاری از ورزشکاران، مخصوصا دوندهها، از کفشهای طبی به خاطر محافظت از پا و راحتی استفاده میکنند. این کفشها همچنین برای جلوگیری از بروز مشکلاتی که در آینده ممکن است برای پا به وجود آید می تواند مورد استفاده قرار گیرند.
کفش طبی خطر پیچ خوردگی پاها را کاهش می دهد. کفش های طبی پاها را در جای خود نگه می دارد و علاوه بر آن بسیار با دوام و مستحکم هستند. مصرف این نوع از کفش ها تاثیرات مثبتی را بر زانو ، لگن ، قوزک پا و کمر می گذارد. کفشهایی که طراحی استانداردی دارند را میتوان با کفی طبی به یک کفش طبی تبدیل کرد.
کفی طبی با کیفیت میتوانند مزایایی مشابه با کفشهای طبی داشته باشند. کفی کفش طبی انواع مختلفی دارند که هر کدام به شیوه های مختلفی از پا محافظت میکنند. بعضی از کفیها از گودی کف پا (قوس کف پا) پشتیبانی میکنند، این نوع کفی طبی کفش برای قوسهای زیاد کف پا و صافی کف پا مؤثر هستند، همچنین حمایت از گودی کف پا به کاهش چرخیدن پا به داخل کمک میکند. بعضی از کفی های طبی دیگر راحتی و حفاظت از پا را ارائه می کنند. بعضی از کفیهای طبی گران قیمت تر که بطور سفارشی ساخته می شوند، می توانند کاربردهای متعددی داشته باشند. برای تصمیم گیری در مورد خرید کفش یا کفی طبی با یک فرد متخصص مشورت کنند. پزشک میتواند به شما در خرید بهترین نوع کفش یا کفی با توجه به نیازهای فردیتان کمک کنند.
[/item][item title=”بریس”]
بریس یا ارتوز نام ابزاری است که در اطراف اندام قرار میگیرد تا حرکت اندام را کنترل نموده یا شکل آن را تحت تاثیر قرار دهد
اهداف استفاده از بریس یا ارتوز :
- محدود کردن ، هدایت و کنترل یا کاملا بی تحرک کردن یک اندام یا یک مفصل یا قسمتی از بدن
- مهار کردن حرکت مفاصل در یک جهت و اجازه دادن حرکت در سایر جهت ها
- کمک به حرکت مفاصل
- کمک به یک شکستگی بعد از خارج کردن گچ
- تصحیح قسمتی از بدن به منظور بهتر کردن حرکت و کاهش درد
علم درست کردن ارتوز و بریس را اورتوتیکز یا ارتوپدی فنی و کسی که آنها را میسازد را ارتوتیست مینامند. کسی که ارتوز یا بریس میسازد باید از آناتومی، فیزیولوژی و بیومکانیک بدن اطلاع کافی داشته و به علم مواد و مهندسی هم آگاهی داشته باشد. مراکز ارتوپدی فنی که ارتوز میسازند معمولا پروتز یا اندام های مصنوعی را هم ساخته و در اختیار افراد قرار میدهند
[/item][item title=”اسکن پا”]
- باعث افتخار و خوشحالی کلینیک ماست که از جدیدترین روش ها و پیشرفه ترین دستگاه ها مانند اسکن کف پا برای کلیه مراجعه کنندگان عزیز استفاده می کنیم.
بهترین روش ساخت کفی طبی مبتنی بر اسکن کف پا یا قالب گیری پا میباشد. کفی طبی باید بر اساس مشکل فرد ساخته شود و اینکه صرفا یک کفی قوس دار آماده در بازار را در کفش قرار دهیم، کمکی به درمان درد کف پا و اصلاح ارگونومی کف پا نکردهایم. مسلما کفی طبی که برای یک خواهر هم ساخته میشود دقیقا ممکن است برای خواهر دیگر قابل استفاده نباشد. درقسمت ارتوپدی فنی کلینیک تخصصی آرامیس طب قالبگیری کفش جهت دفورمیتیهای پا انجام میشود.
[/item][item title=”درمان انحراف ستون فقرات”]
هنوز هم افرادی هستند که به اشتباه فکر میکنند که حمل کیف سنگین پر از کتاب یا خوابیدن به پهلو نیز میتواند دلیل اسکولیوز باشد که باید بگوییم این یک تصور اشتباه است.اما در ابتدا باید به این بپردازیم که اسکولیوز ناشناخته را چگونه تشخیص بدهیم ؟ اسکولیوز ناشناخته به طور معمول ابتدا طی معاینات منظم متخصص کودکان در مطب و یا مدرسه میتواند قابل تشخیص باشد و یا حتی ممکن است یکی از والدین بطورخیلی اتفاقی متوجه انحراف یکطرفه ستون فقرات یا همان اسکولیوز شود.
یا حتی ممکن است یکی از والدین بطورخیلی اتفاقی متوجه انحراف یکطرفه ستون فقرات یا همان اسکولیوز شود.یکی از راه های بسیار معتبر برای شناخت اسکولیوز ناشناخته بهره مندی از تایید اشعه ایکس انحراف جانبی می باشد.اما یک پزشک متخصص ممکن است به عنوان بخشی از تست خم شدن به جلو، از اسکولیومتر که همچنین اینکلینومترنیز نامیده میشود، بهره مند شود تا (ATR) را تخمین بزند.
در کلینیک آرامیس طب با بهره مندی از تخصص پزشکان و کارشناسان در این حوزه موفق شده ایم تا به درمان انحراف ستون فقرات بدون عمل جراحی بپردازیم و در این راستا نیز موفقیتهای چشمگیر و فراوانی را کسب کرده ایم. به شما پیشنهاد میکنیم جهت اخذ مشاوره ی کاملا رایگان با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.
[/item][item title=”درمان زانوی پرانتزی”]
به زانوی پرانتزی به اصطلاح لاتین ژنوواروم نیز میگویند، ژنوواروم در واقع یک نوع ناهنجاری می باش که موجبات پرانتزی شدن زانو و زاویه دار شدن داخلی زانو را فراهم می آورد.دلایلی متعددی میتواند باعث به وجود آمدن زانوی پرانتزی از کودکی تا بزرگسالی بشود.هر چه این مشکل شدید تر شود قدم زدن فرد مشکل و راه رفتنش شبیه اردک می شود.این معضل میتواند اثرات بعدی بیشتری را د رآینده برای کودک به همراه داشته باشد.حال باید به این موضوع بپردازی که چه جیز باعث ایجاد زانوی کمانی یا همان پرانتزی میشود.
[/item][item title=”درمان صافی کف پا”]
یکی از شایعترین مشکلات پا، کف پای صاف میباشد که باعث درد در مجموعه پا و اختلال در کنترل پاسچر می گردد. یکی از راه های درمان صافی کف پا استفاده از کفی طبی میباشد. کفی میتواند توزیع بارهای وارد به مچ و پا را تغییر داده و باعث کاهش درد شود. هدف از انجام این مطالعه مقایسه تعادل پویای افراد مبتلا به صافی کف پا با افراد سالم و بررسی تاثیر کفی طبی بر تعادل پویای افراد مبتلا به صافی کف پا بود.
[/item][/cws-widget][/col][/cws-row][cws-row cols=1 id=”cols1″][col span=12][/col][/cws-row]