درمان زانوی پرانتزی بدون جراحی

درمان زانوی پرانتزی بدون جراحی


مطالعات آزمایشگاهی و درمان پزشکی زانوی پرانتزیReviewed by سلگی on Sep 2Rating: 5.0مطالعات آزمایشگاهی و درمان پزشکی زانوی پرانتزیزانوی پرانتزی فیزیولوژیک بخشی طبیعی از رشد و تکامل کودک در نظر گرفته می شود. اینکه آیا برای این مشکل جای نگران هست یا خیر بستگی به سن کودک و شدت خمیدگی پا دارد. با این حال، در شرایط خمیدگی شدید یا ادامه آن بیش از 3 سالگی باید به متخصص ارجاع داده شوند. در این مطلب مطالعات آزمایشگاهی و درمان پزشکی مربوط به این عارضه را شرح می دهیم.

مطالعات آزمایشگاهی و درمان پزشکی زانوی پرانتزی

زانوی پرانتزی، مطالعات آزمایشگاهی و درمان پزشکی زانوی پرانتزی موضوعی است که در این مقاله درباره آن صحبت می‌کنیم.

مطالعات آزمایشگاهی و درمان پزشکی زانوی پرانتزی

زانوی پرانتزی فیزیولوژیک بخشی طبیعی از رشد و تکامل کودک در نظر گرفته می شود. اینکه آیا برای این مشکل جای نگران هست یا خیر بستگی به سن کودک و شدت خمیدگی پا دارد. خمیدگی خفیف در یک نوزاد یا کودک نوپا زیر 3 سال معمولاً طبیعی است و با گذشت زمان بهتر می شود. با این حال، در شرایط خمیدگی شدید یا ادامه آن بیش از 3 سالگی باید به متخصص ارجاع داده شوند. در این مطلب مطالعات آزمایشگاهی و درمان پزشکی مربوط به این عارضه را شرح می دهیم.

درمان زانوی پرانتزی بدون جراحی

مطالعات آزمایشگاهی زانوی پرانتزی

هنگامی که یک سندرم زمینه ای توسط یافته های فیزیکی و سابقه بیمار پیشنهاد می شود، مشاوره با متخصص ژنتیک ضروری است. اگر مشکلات متابولیک استخوان نگران کننده باشد، مطالعات هماتولوژیک و ادرار مربوطه همراه با مشاوره با متخصص غدد ضروری است. سطح آلکالین فسفاتاز سرم (ALP) بدون توجه به وجود ناهنجاری های رادیوگرافی با ژنوواروم مرتبط است. سطح ALP ممکن است یک تست مفید در کودکان مبتلای ناشی از کمبود ویتامین D باشد. در تعداد معدودی از بیماران، مطالعات تراکم سنجی استخوان ممکن است ضروری باشد.

درمان پزشکی زانوی‌پرانتزی

برای نوع فیزیولوژیک، اطمینان والدین مورد نیاز است، اما معمولاً هیچ درمانی لازم نیست. رفع خود به خودی این عارضه در سن 2 سالگی معمول است. در موارد خاص، پیگیری مستمر ضروری است. پیشنهاد شده است که برخی از موارد ژنوواروم فیزیولوژیک در کودکان نوپا ممکن است در واقع نشان دهنده یک کمبود ویتامین D یا اختلال متابولیک استخوان باشد. برای رفع نوع پاتولوژیک، برخی از بریس‌های بالای زانو به اصطلاح فارست گامپ استفاده می‌شود. با این حال، هیچ مطالعه تصادفی‌سازی‌شده و کنترل‌شده‌ای وجود ندارد که از اثربخشی چنین درمانی حمایت کند.

علاوه بر این، شلی رباط‌های جانبی کودکان ممکن است با چنین استراتژی مدیریتی سازگار نباشد. زیرا نیروی اعمال شده توسط بریس‌ها ممکن است روی رباط‌ها اعمال شود. هزینه و ماهیت محدود کننده چنین بریس هایی باعث کاهش بیشتر انطباق می شود. در شرایط متابولیک تعریف شده، مانند راشیتیسم، مدیریت پزشکی برای موفقیت بسیار مهم است. ممکن است اقدامات مناسب دیگری مانند مدیریت رژیم غذایی برای اسپرو سلیاک، تجویز بیس فسفونات ها در موارد منتخب استئوپنی و ژن درمانی برای اختلالات ذخیره سازی کلاژن انجام شود.

کلینیک تخصصی ارتوز و پروتز آرمیس طب مفتخر است با به کار گیری کارشناسان مجرب ارتوپدی فنی آماده ارایه خدمات زیر به کلیه ی بیماران و مراجعه کنندگان گرامی باشد:

۱- طراحی و ساخت انواع اسپلینت های کودکان و بزرگسالان

۲- بریس های اصلاح کننده دفورمیتی های زانو و انحراف ستون فقرات و وسایل کمکی مختلف جهت اندام ها

۳- طراحی و ساخت پروتزها ی اندامها شامل زیبایی، مکانیکی و الکترونیکی

۴- اسکن فشاری کف پا و تجزیه و تحلیل راه رفتن با دستگاه های پیشرفته

۵- ساخت کفی‌طبی با روش های قالبگیری، CAD/CAM و…

۶- ساخت انواع کفی طبی و کفش طبی کودکان، کف پای صاف، دیابتی، دفورمیتی های پا، خارپاشنه و…

۷- درمان انحراف ستون فقرات بدون جراحی

۸- درمان زانوی پرانتزی بدون جراحی

۹- درمان صافی کف پا بدون جراحی

۱۰- ساخت بریس – ساخت ارتوز

و کلیه ی خدمات مرتبط با ارتوپدی در کلینیک ارتوپد فنی آرامیس طب انجام می شود. جهت اخذ مشاوره همواره میتوانید در ساعات کاری کلینیک با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.

تلفن : ۰۲۱۴۴۳۸۶۰۷۳

موبایل : ۰۹۳۷۸۹۶۵۰۴۹

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *