یک کفش طبی استاندارد چه ویژگی هایی دارد ؟Reviewed by یاسین بهره ملا on Aug 17Rating: 4.5یک کفش طبی استاندارد چه ویژگی هایی دارد ؟ |9 ویژگی یک کفش طبی استاندارد خیلی از افراد به دلیل پوشیدن کفش های نامناسب دردهای زیادی را در ناحیه کف پا حس می کنند ، خیلی از این افراد به دنبال کفش های طبی هستند تا مشکل خود را برطرف کنند ، یک کفش استاندارد در حفظ سلامت پاهایتان بسیار موثر است . برای اینکه بتوانید یک کفش طبی مناسب انتخاب کنید باید بدانید که یک کفش طبی استاندارد چه ویژگی هایی دارد . امروز در این مقاله قصد داریم تا 9 ویژگی یک کفش طبی استاندارد را برای شما عزیزان بیان کنیم تا بتوانید با انتخاب یک کفش طبی مناسب به سلامت هر چه بیشتر پاهای خود کمک کنید .

خیلی از افراد به دلیل پوشیدن کفش های نامناسب دردهای زیادی را در ناحیه کف پا حس می کنند ، خیلی از این افراد به دنبال کفش های طبی هستند تا مشکل خود را برطرف کنند ، یک کفش استاندارد در حفظ سلامت پاهایتان بسیار موثر است . برای اینکه بتوانید یک کفش طبی مناسب انتخاب کنید باید بدانید که یک کفش طبی استاندارد چه ویژگی هایی دارد . امروز در این مقاله قصد داریم تا ۹ ویژگی یک کفش طبی استاندارد را برای شما عزیزان بیان کنیم تا بتوانید با انتخاب یک کفش طبی مناسب به سلامت هر چه بیشتر پاهای خود کمک کنید . با ما همراه باشید …

قبل از اینکه بخواهیم ویژگی های یک کفش طبی استاندارد را خدمت شما معرفی کنیم ؛ باید این را در نظر داشته باشید که خیلی از کفش ها هستند که به عنوان کفش طبی به فروش می رسند در صورتی که استاندارد های یک کفش طبی را ندارند . خیلی از کفش ها هستند که به عنوان کفش طبی در داروخانه ها و فروشگاه ها به فروش می رسند ، ولی نه تنها مشکل پاهای ما را حل نمی کنند بلکه مشکلات پا را نیز بیشتر می کنند . انتخاب یک کفش طبی استاندارد بسیار مهم است چون خیلی از بیماری های پا به وسیله یک کفش طبی مناسب به سادگی قابل درمان هستند .

ویژگی یک کفش طبی استاندارد

در زیر ۹ ویژگی یک کفش طبی استاندارد را بیان می کنیم :

استحکام کافی

یک کفش طبی استاندارد باید استحکام بالایی داشته باشد تا بتواند نیرویی که از طرف زمین به کف پا وارد می شود را کم کند تا کمترین فشار به پا وارد شود . نیرویی که در هنگام پیاده روی به کف پا وارد می شود چیزی در حدود ۲ برابر وزن بدن است پس باید یک کفش طبی استحکام کافی را داشته باشد تا بتواند این فشار وارده را به حداقل برساند.

شکل و فرم مناسب

یک کفش طبی استاندارد باید کاملا متناسب با کف پا و قوس پاهای شما باشد تا پاهای شما را اذیت نکند . همچنین باید از خاصیت انعطاف پذیری خوبی برخوردار باشد ، زیرا اگر خشک باشد اندکی بعد از پیاده روی پای شما را می زند .

اندازه کفش طبی

کفش طبی باید کاملا اندازه پای شما باشد ، زیرا کفش طبی اگر خیلی تنگ یا گشاد باشد مشکلاتی را به وجود خواهد آورد . اگر کفش طبی خیلی تنگ باشد پای شما را می زند و باعث زخم شدن پاهای شما نیز می شود ، همچنین تنگی کفش طبی مانع از خون رسانی درست به پاهای شما می شود .

جلوی کفش طبی باید نه خیلی باز باشد نه خیلی تنگ باشد ، اگر جلوی کفش طبی خیلی تنگ باشد باعث می شود به انگشتان پای شما فشار بیش از حد وارد شود و روی هم بیفتند . در مقابل قسمت جلوی کفش طبی هم نباید خیلی باز باشد تا اگر ضربه ای احتمالی به پای شما وارد آمد انگشتانتان آسیب نببیند .

کفش طبی باید کفی قابل تعویض داشته باشد

یک کفش طبی باید کفی قابل تعویض داشته باشد تا هر وقت که احساس کردید که کفش پای شما را می زند یا گشاد است به راحتی بتوانید با عوض کردن کفی اندازه کفش را کم و زیاد کنید تا به پاهای شما آسیبی وارد نشود . متناسب بودن سایز کفش طبی با سایز پای شما در ایجاد و درمان بیماری های پا بسیار مناسب است ، پس همیشه حواستان به سایز کفش هایتان باشد .

کفی با اندازه مناسب

کفی کفش طبی باید کاملا اندازه و با شکل کف پا و قوس پاهای شما هماهنگ باشد تا کمترین فشار را به پاهای شما وارد کند. در چنین کفشی وزن بدن به صورت متناسب در همه جای کفش پخش می شود و فشار کمی به پاها وارد می شود و احساس راحتی می کنید . کفی کفش باید در ناحیه وسط خود برآمدگی با اندازه مناسب با کف پای شما را داشته باشد تا پای شما را اذیت نکند .

پاشنه با اندازه مناسب

پاشنه کفش باید اندازه مناسبی داشته باشد ، نه کفش های با پاشنه خیلی بلند مناسب هستند نه کفش هایی با پاشنه خیلی کوتاه ، پاشنه کفش استاندارد باید در بازه ۱٫۵ تا ۴ سانتی متر باشد . کفش هایی با پاشنه بیش از ۴ سانتی متر توصیه نمی شوند زیرا که مشکلات جدی را برای پاهای شما به وجود خواهند آورد .

جنس رویه کفش طبی

رویه کفش طبی بسیار مهم است ، زیرا بیشترین تاثیر را در تنفس پا دارد ، اگر جنس رویه کفش به صورتی باشد که هوا به داخل کفش نرود باعث عرق کردن پا شده و بیماری های قارچی را به وجود می آورد . همچنین رویه مناسب در جذب مناسب سرما و گرما موثر است.

پنجه پهن

پنجه کفش باید پهن باشد تا انگشتان پا فضای مناسب داشته باشند ، اگر پنجه کفش به اندازه کافی بزرگ نباشد باعث فشار آوردن به انگشتان شده و باعث ایجاد بیماری هایی از قبیل میخچه و … می شود .

یقه کفش طبی

یقه کفش طبی جایی است که مچ پا را می پوشاند و اگر دارای نرمی مناسب نباشد مچ پا را اذیت می کند و باعث ایجاد زخم در این ناحیه می شود .

در آخر ذکر این نکته مفید است که بسیاری از افراد به دلیل داشتن شکل پای نامناسب و یا کفی صاف پاهایشان دچار دردهایی می شوند و مشکلاتی برای این اشخاص به وجود می آید . بدفرم بودن پا را می توان به وسیله کفش طبی مناسب درمان کرد . بیشتر بیماری های پا یا مادر زادی هستند یا در زمان کودکی به دلیل پوشیدن کفش های نامناسب به وجود می آیند پس بهتر است که از دوران کودکی با پوشیدن کفش های استاندارد از این بیماری ها جلوگیری کرد.

امیدواریم که مقاله کفش های طبی استاندارد برای شما عزیزان مفید واقع شده باشد و با رعایت نکاتی که در بالا گفته شد بتوانید به سلامت هر چه بیشتر پاهای خود کمک کنید . دیگر مقالات ما را نیز مطالعه کنید  .

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *