چگونگی درمان زانوی پرانتزی بدون جراحی

چگونگی درمان زانوی پرانتزی بدون جراحی | بدون جراحی زانوی پرانتزی را درمان کنید!Reviewed by یاسین بهره ملا on Aug 21Rating: 4.0چگونگی درمان زانوی پرانتزی بدون جراحی | بدون جراحی زانوی پرانتزی را درمان کنید!درمان زانوی پرانتزی به وسیله بریس ؛ بریس ها یا همان زانو بندهای مخصوص برای درمان زانوی پرانتزی طراحی شده اند . بریس ها برای زمانی خوب است که استخوان های فرد در حال رشد کردن هستند ، پس استفاده از بریس برای افردا میان سال و بزرگسال فایده ای ندارد ، زیرا در افراد بزرگ سال دیگر استخوان ها رشد نمی کنند . بریس ها در کودکان و نوجوانان تاثیر بهتری دارد ؛ زیرا در این سن استخوان ها در حال رشد هستند و با بستن بریس می توان فرم استخوان ها را عوض کرد و بیماری زانوی پرانتزی را درمان کرد .

زانوی پرانتزی یکی از مریضی هایی است که در شکل و فرم بدن تاثیر می گذارد ، هنگامی که زانوی پرانتزی داشته باشید وقتی که پاهای خود را به هم می چسبانید ولی باز هم زانوی شما به هم نمی چسبند . در اصطلاح پزشکی به زانوی پرانتزی به آن ژن – واروم می گویند . زانوی پرانتزی یک بیماری مفصلی است که در افراد زیر ۱۸ سال شایع است . امروز در این مقاله قصد داریم به صورت مختصر توضیح دهیم که چگونه بدون جراحی این بیماری مفصلی را تا حد بسیار خوبی بهبود ببخشید . با ما همراه باشید …

همانطور که گفتیم زانوی پرانتزی در افراد زیر ۱۸ سال شایع است . زانوی پرانتزی در کودکان زیر ۳ سال طبیعی است ، اما اگر بعد از گذشت سه سال پاهای کودک شما رو به بهبودی نگذارد این بدان معنا است که کودک شما مبتلا به بیماری زانوی پرانتزی می باشد . این موقع است که باید فرزند خود را به یک پزشک نشان دهید و نسبت به درمان این بیماری اقدام کنید ، زیرا در سنین کم درمان این بیماری راحت تر است . در سنین کم به دلیل نرم بودن استخوان ها درمان بهتر صورت می گیرد .

پای پرانتزی در کودکان چگونه به وجود می آید ؟

در بالا گفتیم که در کودکان زیر ۳ سال پرانتزی بودن زانو امری طبیعی است . زانوی پرانتزی در کودکان به دلیل قرار گرفتن خاص آن ها در شکم مادر به وجود می آید ، پرانتزی بودن پاهای کودکان تا ۳ سالگی ادامه خواهد داشت اما به تدریج بعد از ۳ سال رو به بهبودی می گذارند . اگر بعد از گذشت ۳ سال پاهای پرانتزی کودک شما بهبود نیافت حتما به یک متخصص مراجعه کنید زیرا کودک شما به بیماری زانوی پرانتزی مبتلا است و نیاز است که درمان شود .
پرانتزی بودن پاها در کودکان تنها به وجود نمی آید بلکه در بزرگسالان نیز به دلیل برخی از بیماری ها نیز به وجود می آید . بیماری هایی نظیر بلانت ، بیماری ریکت ، تومور استخوانی و … از بیماری هایی هستند که در بزرگسالان نیز سبب به وجود آمدن زانوی پرانتزی می شود .

درمان پرانتزی زانو بدون جراحی

در نوجوان و جوانان که بسیار زیاد به زیبایی اهمیت می دهند بیماری زانوی پرانتزی می تواند یک کابوس باشد زیرا به شدت در شکل و فرم بدن تاثیر گذار است ؛ پس باید برای درمان آن سریع اقدام کرد . جدا از اینکه زانوی پرانتزی بر روی شکل و فرم پاها تاثیر گذار است در سنین بالاتر باعث به وجود آمدن آرتروز زانو و دیگر بیماری های مفصلی نیز می شود .

درمان زانوی پرانتزی به وسیله بریس

بریس ها یا همان زانو بندهای مخصوص برای درمان زانوی پرانتزی طراحی شده اند . بریس ها برای زمانی خوب است که استخوان های فرد در حال رشد کردن هستند ، پس استفاده از بریس برای افردا میان سال و بزرگسال فایده ای ندارد ، زیرا در افراد بزرگ سال دیگر استخوان ها رشد نمی کنند . بریس ها در کودکان و نوجوانان تاثیر بهتری دارد ؛ زیرا در این سن استخوان ها در حال رشد هستند و با بستن بریس می توان فرم استخوان ها را عوض کرد و بیماری زانوی پرانتزی را درمان کرد . ولی افراد بزرگسال هم نگران نباشند زیرا بریس هایی هستند که فشار ناشی از زانوی پرانتزی را کاهش می دهند ولی این بریس ها در شکل دادن به استخوان زانو تاثیری ندارند و فقط کاهنده فشار هستند .

درمان زانوی پرانتزی به وسیله ورزش کردن

درمان زانوی پرانتزی به وسیله ورزش کردن

اگر میزان پرانتزی بودن زانوی شما خفیف است می توانید به وسیله ورزش کردن آن را درمان کنید . ورزش هایی مخصوص درمان زانوی پرانتزی وجود دارند که با انجام دادن آن ها می توانید بیماری زانوی پرانتزی را درمان کنید . در زیر چند ورزش برای درمان زانوی پرانتزی را برای شما بیان خواهیم کرد :

اسکوات روی دیوار :

در این ورزش به پشت به دیوار تکیه دهید و پاهایتان حتما باید از دیوار دور باشند . به تدریج به سمت پایین بیاید ولی زاویه پاهایتان نباید کمتر از ۹۰ درجه باشد .

اسکوات روی دیوار

بلند کردن به سمت بالا به صورت مستقیم :

در این روش پاهای خود را به سمت بالا ببرید ولی سعی کنید که کمر خود فشار نیاورید . این ورزش را هر روز به مدت چند دقیقه انجام دهید و هر بار پاهای خود را ۵ ثانیه رو به بالا نگه دارید .

پرس زانو :

پرس زانو را برای هر پا سه بار و ده بار انجام دهید مانند تصویر زیر

پرس زانو

ماساژ دادن زانو

در این روش زانوی پرانتزی را به وسیله ماساژ درمانی درمان می کنند ؛ در این روش به صورت مستمر پاها را عقب و جلو می برند و انجام تکنیک های خاص روند بهبودی را سرعت می بخشند . در این روش توصیه می کنیم که نزد یک فیزیوتراپیست ماهر و متخصص بروید زیرا این کار تکنیک های خاص خود را دارد . ماساژ درمانی نیز در کودکان و نوجوان تاثیر بیشتری نسبت به بزرگسالان دارد ، در بزرگسالان به دلیل کم بودن تاثیر توصیه نمی شود .

درمان زانوی پرانتزی به وسیله یوگا

یوگا یکی از ورزش هایی هست که شما به چالش می کشد ، به وسیله کمربند یوگا می توانید انحنای پاهای خود را اصلاح کنید و آن ها را بهبود ببخشید .

کفش و کفی طبی

به وسیله کفی و کفش طبی نیز می توانید پرانتزی بودن زانوها را درمان کنید . کفی های مخصوصی وجود دارند که در کف کفش قرار گرفته و فشار پاها را به صورت استاندارد توزیع می کنند و در درمان زانوی پرانتزی مؤثر است . به وسیله کفش طبی استاندارد می توانید بیماری زانوی پرانتزی را تا حد بسیار خوبی بهبود ببخشید .

کفش طبی استاندارد

پیشنهاد ما به شما این است که در زمان کودکی به فکر درمان زانوی پرانتزی باشید زیرا در زمان پرانتزی درمان آن به دلیل توقف رشد استخوان ها سخت و تقریبا غیر ممکن است و راهی جز جراحی باقی نمی ماند.

امیدواریم که مقاله درمان زانوی پرانتزی بدون جراحی برای شما عزیزان مفید واقع شده باشد ، امیدواریم که به وسیله این مقاله بتوانید بیماری خود را درمان کنید . دیگر مقالات ما را فراموش نکنید پیشنهاد می کنیم آن ها را مطالعه کنید . همیشه شاد و سلامت و تندرست باشید .

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *