درمان انحراف ستون فقرات


انحراف ستون فقرات اسکولیوز و بارداریReviewed by آرامیس طب on Jul 11Rating: 5.0انحراف ستون فقرات اسکولیوز و بارداری

انحراف ستون فقرات اسکولیوز و بارداری

انحراف ستون فقرات اسکولیوز و بارداری ، موضوعی است که قصد داریم در این مقاله به آن بپردازیم.اسکولیوز یا انحراف ستون فقرات و بارداری بیشتر از حالتی که فرد به تنهایی دچار یکی از این شرایط باشد، می‌تواند در صورت بروز همزمان برای فرد نگران‌کننده باشد. به هر حال، مهم است توجه داشته باشید به خاطر ابتلای مادر به اسکولیوز، نوزاد در معرض خطر قرار نمی‌گیرد.
ناعادلانه خواهد بود که بگوییم داشتن اسکولیوز و بارداری مانند حاملگی با یک انحنای ستون فقرات طبیعی احساس می‌شود.

درمان انحراف ستون فقرات

مشکلاتی که ممکن است یک خانم باردار مبتلا به اسکولیوز با ان درگیر شود شامل:

 کمردرد بیشتر از حد متوسط: داشتن اسکولیوز همیشه دردناک نیست. با این وجود ، ترکیب اسکولیوز و بارداری در مقایسه با بارداری معمولی می‌تواند به درد کمر منجر شود.
 تنفس دشوار: بسیاری از خانم های باردار این علائم را تجربه می‌کنند ، به خصوص در سه ماهه سوم وقتی کودک شروع به فشار بر روی دیافراگم می‌کند. ظرفیت ریه کاهش می‌یابد ، و بالا رفتن از پله ها به اندازه ای سخت می‌شود که هر زن نه ماه باردار در بالا رفتن از پله نفس خود را از دست می‌دهد و دچار مشکل می‌شود. این علائم تنها هنگامی که اسکولیوز و حاملگی را با هم ترکیب می‌کنید تشدید می‌شوند زیرا انحنای نامناسب ستون فقرات و ناهنجاری احتمالی دنده های قفسه سینه باعث محدودیت بیشتر اتاق کودک شما برای رشد طبیعی و بیشتر می‌شود.
 ایجاد مشکل در راه رفتن: حتی قبل از بارداری ، داشتن اختلاف طول پاها به دلیل شرایط شما می‌تواند راه رفتن را به یک چالش روزانه تبدیل کند. وجود مشکل در راه رفتن روبه رو شدن با افزایش وزن و تغییر در مرکز ثقل شما که همراه با بارداری است ، بدتر می‌شود.

بریس اسکولیوز

در این شرایط لازم است مراقبت‌های خاص از فرد بیمار انجام شود، اما سلامت و رشد نوزاد به هیچ وجه به خاطر ابتلای مادر به اسکولیوز در معرض خطر نیست. پس از به دنیا آمدن کودک، احتمالاً شرایط اسکولیوز در صورتی که مادر از یک طرف بدن خود بیشتر برای نگهداری کودک استفاده کند، تشدید خواهد شد. به همین خاطر بهتر است از وسایل کمکی و بریس برای خانم‌های مبتلا به اسکولیوز پس از زایمان استفاده شود.

در صورتی که شما قبلاً فرآیند تمرین درمان خود را شروع کرده‌اید، می‌توانید درمان خود را در طول دوره بارداری ادامه دهید. تنها تغییر لازم در این شرایط می‌تواند مربوط به کاهش مقدار و شدت تمرین‌های حرکت درمانی برای اسکولیوز در طول سه ماهه سوم بارداری باشد. در صورتی که تصمیم بگیرید درمان اسکولیوز را به‌طور کامل در طول دوره بارداری متوقف کنید، احتمالاً تمام آسیب‌های قبلی با شروع مجدد درمان باز خواهند گشت. متاسفانه، بیمار نمی‌تواند درمان اسکولیوز را در طول دوره بارداری شروع کند.
همچنین می‌توانید در دوران بارداری ، از مواردی مثل یوگا ، کشش نخاعی ، تنظیمات کایروپراکتیک و شل شدن عضلات ، اقدامات درمانی را دنبال کنید تا به بارداری شما کمک کند تا حد ممکن پیش برود.

در کلینیک آرامیس طب با بهره مندی از تخصص پزشکان و کارشناسان در این حوزه موفق شده ایم تا به درمان انحراف ستون فقرات عمل جراحی بپردازیم و در این راستا نیز موفقیتهای چشمگیر و فراوانی را کسب کرده ایم. به شما پیشنهاد میکنیم جهت اخذ مشاوره ی کاملا رایگان با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.

انحراف ستون فقرات

تلفن : ۰۲۱۴۴۳۸۶۰۷۳
موبایل : ۰۹۳۷۸۹۶۵۰۴۹

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *