کاربرد کفش ها و کفی های طبی در دفورمیتی ها
کاربرد کفش ها و کفی های طبی در دفورمیتی ها امروزه در بسیاری از کلینیک های ارتوپدی فنی، با معاینه بالینی و لمس کف پا، مشاهده چگونگی راه رفتن و بر اساس تجربیات متخصص، کفی طبی برای افراد ساخته می گردد. نحوه توزیع فشارهای کف پا با امکانات گرافیکی به صورت نوار کف پا نشان داده می شود. به کمک چنین اطلاعات کمی و کیفی، متخصصین به آسانی می توانند نسبت به تجویز دقیق تر کفی اقدام کنند.
کاربرد کفش ها و کفی های طبی در دفورمیتی ها
دفورمیتی یا همان بدشکلی در ناحیه پا در اثر حوادث و بیماری ها به وجود می آید و بیماران را با مشکلات زیادی در راه رفتن و زندگی روزمره دچار می کند حتی در کودکان و نوجوانان استفاده از این نوع کفش ها به اصلاح و درمان آنان می گردد.
سن مناسب برای تهیه کفش های طبی
از سنین خردسالی باید پای کودک را با کفشی مناسب آشنا نمود تا او اولین گام هایش را درست بردارد. پای کودک گوشتی است، او نیاز به کفشی دارد که پاشنه اش سفت و ساق دار باشد تا مچ پایش را محافظت نماید. بدین طریق کودک موقع راه رفتن محکم قدم برمی دارد. از نظر پزشکان متخصص استفاده از کفی طبی در افرادی که تغییر شکل آن ها هنوز به صورت ثابت نشده، سودمند می باشد. یعنی در کودکان با استفاده از کفی طبی می شود صافی کف پا، پای طاقدیسی، انحراف پاشنه و انحراف زانوها به طرفین را اصلاح کرد. در سنین بالاتر نیز کفی اثر نگهدارنده دارد.
افراد ملزوم به استفاده از کفی های طبی شامل موارد زیر می شوند:
- افراد دارای ناهنجاری های متحرک، برای اصلاح صافی کف پا در کودکان
- افراد دارای ناهنجاری های ثابت برای کاهش درد و پخش فشار
- افراد دارای پاهای دردناک برای کاهش درد خار پاشنه و التهاب کیسه زلالی زیرپاشنه
- برای جلوگیری از تغییر شکل پا این کفی ها مناسب برای کودکان در سنین ۷ تا ۱۲ سال که کف پای آن ها درحال شکل گیری است. استفاده از آن حاصل برخورداری از کف پایی استاندارد تا آخر عمر می باشد. به علاوه این کفی ها درباره زنان باردار که در یک دوره ۶ ماهه با اضافه وزن تحمیلی دارند، توصیه می گردد.
بدون دیدگاه