دانستنی هایی در خصوص انواع کفی طبی

کفش طبی ، کفی طبی ، اسکن پا ، بریس ، ساخت بریس ، درمان زانوی پرانتزی ، درمان انحراف ستون فقرات ، درمان کف پای صاف ، ارتوز ، ارتوپدی در ستارخان


کفی طبی؛ کاربرد و عملکرد (پارت ۴)Reviewed by سلگی on Mar 22Rating: 5.0کفی طبی؛ کاربرد و عملکرد (پارت 4)کفی طبی یکی از انواع تجهیزات پزشکی است که توسط متخصص پا یا متخصص اطفال ساخته می شوند. این کفی ها درد ناشی از ناهنجاری های پا را تسکین می دهند. چرا که هر یک از آنها متناسب با مشکلات و ناهنجاری های کف پا ساخته شده اند و بدین ترتیب با پشتیبانی کامل از کف پا هنگام راه رفتن موجب بهبود و تسکین درد می شوند.

کفی طبی؛ کاربرد و عملکرد (پارت ۴)

کفی طبی، کفی طبی؛ کاربرد و عملکرد (پارت ۴) موضوعی است که در این مقاله درباره آن صحبت می‌کنیم.

چه افرادی به کفی‌های طبی نیاز دارند

همانطور که در مطالب قبل گفته شد، کفی طبی یکی از انواع تجهیزات پزشکی است که به عنوان بخشی از یک برنامه درمانی برای رفع مشکلاتی مانند درد کف و ساق پا و همچنین درد های عضلانی در ناحیه پا مورد استفاده قرار می گیرد. بنابراین در بسیاری از موارد پزشک کفی طبی را برای بیماران خود به منظور رفع مشکلات آنها تجویز می کنند. این موارد عبارت اند از:

  • اصلاح کردن ناهنجاری پا و بدشکلی هایی که در آناتومی پا وجود دارد
  • بهتر کردن عملکرد مچ پا هنگام راه رفتن و نشستن
  • کمک به حفظ تعادل و پشتیبانی از مچ پا
  • جلوگیری از بیشتر شدن مشکلات و صدمات پا
استفاده از کفی طبی ورزشی برای رفع مشکلات پا
کفش طبی ، کفی طبی ، اسکن پا ، بریس ، ساخت بریس ، درمان زانوی پرانتزی ، درمان انحراف ستون فقرات ، درمان کف پای صاف ، ارتوز ، ارتوپدی در ستارخان

چگونگی تشخیص نوع کفی طبی

پزشک با معاینه پا به دنبال ناهنجاری و بدفرمی های احتمالی می گردد. همچنین پزشک برای تجویز کفی طبی نیاز دارد مناطقی که درد شدید تری دارند را نیز شناسایی کند. پس از معاینه، پزشک از بیمار می خواهد که کمی راه رفته و با دادن چند حرکت و تمرین به بیمار، نوع ناهنجاری پا را مشخص می کند.

در بعضی موارد برای تجویز کفی‌طبی، نیاز است که از پاها تصویربرداری شود و متناسب با اسکلت بندی پا، کفی تهیه گردد. تصویر برداری از پا به پزشک کمک می کند که محل فرود آمدن پا بر روی زمین و یا نقاطی از پا که هنگامی راه رفتن از زمین فاصله دارند را مشخص کند. بدین ترتیب کفی های‌طبی مناسب با نوع پاهای فرد تجویز می شود. در بعضی موارد پزشک یا ارتوپد با استفاده از ابزار های کمکی مانند پد و قرار دادن آنها در کف پا، می تواند میزان صافی یا قوس کف پا را تشخیص دهد. بنابراین قبل از خرید کفی‌های‌طبی باید به پزشک مراجعه شود تا بهترین نوع کفی متناسب با شرایط پا توسط پزشک تجویز گردد.

کلینیک تخصصی ارتوز و پروتز آرمیس طب مفتخر است با به کار گیری کارشناسان مجرب ارتوپدی فنی آماده ارایه خدمات زیر به کلیه ی بیماران و مراجعه کنندگان گرامی باشد:

۱- طراحی و ساخت انواع اسپلینت های کودکان و بزرگسالان

۲- بریس های اصلاح کننده دفورمیتی های زانو و انحراف ستون فقرات و وسایل کمکی مختلف جهت اندام ها

۳- طراحی و ساخت پروتزها ی اندامها شامل زیبایی، مکانیکی و الکترونیکی

۴- اسکن فشاری کف پا و تجزیه و تحلیل راه رفتن با دستگاه های پیشرفته

۵- ساخت کفی‌طبی با روش های قالبگیری، CAD/CAM و…

۶- ساخت انواع کفی طبی و کفش طبی کودکان، کف پای صاف، دیابتی، دفورمیتی های پا، خارپاشنه و…

۷- درمان انحراف ستون فقرات بدون جراحی

۸- درمان زانوی پرانتزی بدون جراحی

۹- درمان صافی کف پا بدون جراحی

۱۰- ساخت بریس – ساخت ارتوز

و کلیه ی خدمات مرتبط با ارتوپدی در کلینیک ارتوپد فنی آرامیس طب انجام می شود. جهت اخذ مشاوره همواره میتوانید در ساعات کاری کلینیک با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.

تلفن : ۰۲۱۴۴۳۸۶۰۷۳

موبایل : ۰۹۳۷۸۹۶۵۰۴۹

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *