درمان زانوی پرانتزی بدون جراحی

کفش طبی ، کفی طبی ، اسکن پا ، بریس ، ساخت بریس ، درمان زانوی پرانتزی ، درمان انحراف ستون فقرات ، درمان کف پای صاف ، ارتوز ، ارتوپدی در ستارخان


زانوی پرانتزی و ورزش کردنReviewed by سلگی on Sep 11Rating: 5.0زانوی پرانتزی و ورزش کردن اگر زانوی پرانتزی دارید، باید بدانید که برخی از ورزش‌ها ممکن است فشار بر ساختارهای مختلف زانوهای شما را افزایش دهند. در حالی که این امر در فعالیت‌های معمولی مانند پیاده‌روی رخ نمی‌دهد، اما این فشار با ورزش‌هایی مانند دویدن تشدید می‌شود. در این مطلب به رفع برخی از ابهامات در خصوص نحوه ورزش کردن افراد مبتلا به این عارضه خواهیم پرداخت.

زانوی پرانتزی و ورزش کردن

زانوی پرانتزی، زانوی پرانتزی و ورزش کردن موضوعی است که در این مقاله درباره آن صحبت می‌کنیم.

زانوی پرانتزی و ورزش کردن

اگر زانوی پرانتزی دارید، باید بدانید که برخی از ورزش‌ها ممکن است فشار بر ساختارهای مختلف زانوهای شما را افزایش دهند. در حالی که این امر در فعالیت‌های معمولی مانند پیاده‌روی رخ نمی‌دهد، اما این فشار با ورزش‌هایی مانند دویدن تشدید می‌شود. در این مطلب به رفع برخی از ابهامات در خصوص ورزش کردن افراد مبتلا به این عارضه خواهیم پرداخت.

آیا ورزش می‌تواند زانوی‌پرانتزی را بدتر کند؟

در حالی که فواید ورزش همواره از خطرات آن بیشتر است، افرادی که پاهای کمانی دارند، در صورت انجام فعالیت‌هایی با ضربات زیاد که فشار زیادی بر روی زانوها (و همچنین باسن و مچ پا) وارد می‌کند، در معرض خطر آسیب بیشتر مفاصل و رباط‌ها هستند.

زانوی پرانتزی و ورزش کردن
درمان زانوی پرانتزی بدون جراحی

چه ورزش‌هایی برای زانوی‌پرانتزی مناسب نیستند؟

هیچ قانون قطعی وجود ندارد، اما ورزش‌هایی که شامل دویدن زیاد و یا پریدن همراه با تغییر جهت ناگهانی است باید با احتیاط انجام شوند. این شامل فوتبال، تنیس، فوتبال، والیبال، بسکتبال و دویدن در مسافت‌های طولانی است.

چه ورزش‌هایی برای زانوی پرانتزی بی‌خطر هستند؟

فعالیت‌های کم‌ضربه که کمترین فشار را بر روی زانوها، باسن و مچ پا وارد می‌کنند برای افرادی که پاهای کمانی دارند ایده آل هستند. این‌ها شامل دوچرخه‌سواری، شنا، قایقرانی، یوگا، پیلاتس، رولربلینگ، تای چی و تمرین باند مقاومتی است.

آیا ورزش می‌تواند زانوی پرانتزی را اصلاح کند؟

بله! ورزش می‌تواند به اصلاح این عارضه کمک کند. مطالعات نشان داده‌اند که کشش عضلات ران و باسن اگر به طور مداوم و پیشرونده انجام شود، می‌تواند باعث بهبود پاهای کمانی شود. این شامل کشش عضلات همسترینگ، کشاله ران و عضله گلوتئال عمیق است که به کاهش تنش در نقطه اتصال رباط ها به استخوان ها کمک می‌کند. کاهش وزن نیز می‌تواند موثر باشد.

در نهایت، اگر زانو درد ناشی از ورزش شما را محدود می‌کند، انتخاب ورزش‌های بدون ضربه ممکن است یک جایگزین خوب باشد. با متخصص خود صحبت کنید تا برنامه ورزشی مناسب پای پرانتزی را شروع کنید.

کلینیک تخصصی ارتوز و پروتز آرمیس طب مفتخر است با به کار گیری کارشناسان مجرب ارتوپدی فنی آماده ارایه خدمات زیر به کلیه ی بیماران و مراجعه کنندگان گرامی باشد:

۱- طراحی و ساخت انواع اسپلینت های کودکان و بزرگسالان

۲- بریس های اصلاح کننده دفورمیتی های زانو و انحراف ستون فقرات و وسایل کمکی مختلف جهت اندام ها

۳- طراحی و ساخت پروتزها ی اندامها شامل زیبایی، مکانیکی و الکترونیکی

۴- اسکن فشاری کف پا و تجزیه و تحلیل راه رفتن با دستگاه های پیشرفته

۵- ساخت کفی‌طبی با روش های قالبگیری، CAD/CAM و…

۶- ساخت انواع کفی طبی و کفش طبی کودکان، کف پای صاف، دیابتی، دفورمیتی های پا، خارپاشنه و…

۷- درمان انحراف ستون فقرات بدون جراحی

۸- درمان زانوی پرانتزی بدون جراحی

۹- درمان صافی کف پا بدون جراحی

۱۰- ساخت بریس – ساخت ارتوز

و کلیه ی خدمات مرتبط با ارتوپدی در کلینیک ارتوپد فنی آرامیس طب انجام می شود. جهت اخذ مشاوره همواره میتوانید در ساعات کاری کلینیک با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.

تلفن : ۰۲۱۴۴۳۸۶۰۷۳

موبایل : ۰۹۳۷۸۹۶۵۰۴۹

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *