تقسیم بندی بریس ها
تقسیم بندی .بریس ها
تقسیم بریس و ارتوز ها به دو دسته :
بریس استاتیک
این وسیله باعث میشود مفاصلی که در درون بریس قرار میگیرند کاملا بی حرکت باشند. که بیحرکتی کامل موجب کاهش درد شده و زمینه ای را فراهم می سازد تا بافتها خود را زودتر و بهتر ترمیم کنند زیرا فشاری به بافت های آسیب دیده اطراف مفصل نمیاید. ولی به علت محدودیت بیش از حد حرکت مفصل استفاده از این بریس ها کمی سخت و اغلب اگر زمان درمان طولانی باشد باعث خشکی مفصل و محدودیت حرکت آن میشود.
بریس دینامیک
این وسیله در قسمت هایی از خود لولاهایی دارد که این لولاها در امتداد مفصل قرار میگیرد و اجازه داده تا مفصل فقط در یک جهت حرکت کند و مانع حرکات مفصل در جهات دیگر می باشد.
که این عدم حرکت مفصل باعث کاهش درد مفصل میشود و نکته مهم تر اینکه به رباط های اطراف مفصل اجازه میدهد تا آسیب های خود را ترمیم کرده، و در عین حال این بیحرکتی باعث خشکی نخواهد شد.
بریس آرنج
این بریس ها حرکات شانه و آرنج را محدود خواهد کرد. این ارتوز بعد از اعمال جراحی آرنج و در درمان تنیس البو، گلف البو، بیماری های مادرزادی و آرتروز های آرنج مورد استفاده قرار میگرید.
بریس مچ دست
اطراف مفصل مچ دست را میتوان با بریس مچ بی حرکت نگه داشت و از آن در درمان سندروم کانال کارپ، تغییر شکل یا دفرمیتی های مچ دست و شکستگی های مچ دست استفاده کرد. این ارتوز با محدود کردن حرکات مچ دست و مفاصل کف دست باعث بهبود میشود.
انواع ارتوز ها ( Brace ):
- ارتوز گردن بند طبی نرم، سخت
- جهت شکستگی مهره گردن
- فیلادلفیا
- جهت شکستگی مهره گردن
- بادی جکت
- جهت شکستگی جلوی سینه
- تیلور
- پارزتون
- بوستون
- ستون فقرات جهت سکستگی مهرهای کمری
- جهت سرخوردگی دیسک کمری
- قوز پستی
- میلواکیبریس لیونیز
تقسیم بندی بریس ها
بدون دیدگاه