انواع روش های درمانی برای زانوی پرانتزی
انواع روش های درمانی برای زانوی پرانتزی موضوعی است که قصد داریم در این مقاله در مورد آن بنویسیم . همانگونه که در مقالات قبلی اشاره کردیم پاهای پرانتزی و خمیده زمانی اتفاق می افتد که مچ پاهای بیمار با هم تماس پیدا می کنند، اما زانوها باز می ماند.اما در زیر قصد داریم تا شما را با انواع روش های درمانی برای زانوی پرانتزی آشنا کنیم .
ورزش
تمرینات ورزشی که توسط فیزیوتراپیست یا کارشناس حرکات اصلاحی به فرد داده میشوند با هدف کاهش درد و کاهش جزئی زاویه زانو(این کاهش زاویه با توجه به سن،زاویه اولیه و فیزیولوژی هر فرد متفاوت خواهد بود) هستند.نکته حائز اهمیت آنست که این تمرینات را حتما زیر نظر کارشناس و به دفعات مناسب که مختص شماست انجام دهید تا بهترین نتیجه حاصل شود.
فیزیوتراپی
فیزیوتراپی میتواند بعنوان یک راه حل خوب در جهت درمان زانوی پرانتزی باشد. اما انتخاب فیزیوتراپی ممکن است برای شما کمی مشکل باشد. ما به شما پیشنهاد میکنیم تا از پزشک خود در خصوص تجربه اش در کار با بیمارهای زانوی پرانتزی و روش هایی که برای رفع زانوی پرانتزی به کار میبرد سوال کنید. قطعا اگر شما روش فیزیوتراپی را انتخاب کنید مطمعن باشید حداکثر ظرف پنج ماه خواهید توانست حالت زانوی پرانتزی را از بین ببرید و نیازی به جراحی نباشد. اما این نکته را در نظر داشته باشید که این نوع از تمرینات بشرطی که بتوانید آنها را در مراحل اول زانوی پرانتزی انجام دهید برای صاف کردن زانوی پرانتزی مفید است.
ماساژ درمانی
علاوه بر ورزش و فیزیوتراپی از روش ماساژ درمانی نیز میتوان حهت کسب آرامش عضلات ، افزایش جریان خون ، کاهش استرس و کاهش درد بهره مند شد. همانگونه که ممکن است بدانید ماساژ یک بخش جدا نشدنی از برنامه ورزشی و تناسب اندام برای ورزشکاران می باشد تا بتوانند در کنار ورزشهای مربوطه آمادگی بدن خود را حفظ کنند. در خصوص زانوی پرانتزی میتوان گفت که ماساژ زانوهای پرانتزی میتواند به شکل گیری استخوان ها کمک کند ، اگرچه می توان ازروش ماساژ به عنوان یک روش اصلاحی کمکی برای زانوی پرانتزی در کودکان استفاده کردو با توجه به اینکه استخوان های نو پا هنوز شکل خاصی بخود نگرفته اند و برای تغییر حالت، انعطاف پذیر هستنداما روش ماساژ درمانی در جهت درمان زانوی پرانتزی بدون جراحی به تنهایی نمایتواند کافی باشد.
نوع تغذیه برای زانوی پرانتزی
علاوه بر ورزش ، فیزیوتراپی، ماساژدرمانی در جهت درمان زانوی پرانتزی بدون جراحی میتوان به مبحث تغدیه برای درمان زانوی پرانتزی بدون جراحی پرداخت . همانگونه که میدانید هر ویتامینی در بدن انسان وظیفه ی خاص خود را دارد و کمبود ویتامین D دلیل اصلی زانوی پرانتزی است. غذاهای حاوی ویتامین دی تخم مرغ، ماهی چرب، پنیر، شیر سویا، غلات، کبد و گوشت گاو و غیره و مکمل ها را مصرف کنید. نور آفتاب بهترین منبع ویتامین D است.
جراحی زانوی پرانتزی
چنانچه با استفاده از روشهای : ورزش ، فیزیوتراپی، ماساژدرمانی، تغذیه درمانی در جهت درمان زانوی پرانتزی بدون جراحی ، اگر با این روشها نتوانستید به نتیجه برسید در نهایت مجبور هستید از روش جراحی برای درمان زانوی پرانتزی خود استفاده کنید.درمان زانوی پرانتزی نیز می تواند با جراحی برش استخوان ساق پا انجام شود. عمل جراحی زانوی پرانتزی توسط یک جراح ارتوپدی انجام می شود.
کلینیک تخصصی ارتوز و پروتز آرمیس طب مفتخر است. با به کار گیری کارشناسان مجرب ارتوپدی فنی آماد.ه ارایه خدمات زیر به کلیه ی بیماران و مراجعه کنندگان گرامی باشد:
۱- طراحی و ساخت انواع اسپلینت های کودکان و بزرگسالان
۲- بریس های اصلاح کننده دفورمیتی های زانو و انحراف ستون فقرات و وسایل کمکی مختلف جهت اندام ها
۳- طراحی و ساخت پروتزها ی اندامها شامل زیبایی، مکانیکی و الکترونیکی
۴- اسکن فشاری کف پا و تجزیه و تحلیل راه رفتن با دستگاه های پیشرفته
۵- ساخت کفی طبی با روش های قالبگیری، CAD/CAM و…
۶- ساخت انواع کفی و کفش طبی کودکان، کف پای صاف، دیابتی، دفورمیتی های پا، خارپاشنه و…
۷- درمان انحراف ستون فقرات بدون جراحی
۸- درمان زانوی پرانتزی بدون جراحی
۹- درمان صافی کف پا بدون جراحی
۱۰ – ساخت بریس – ساخت ارتوز
و کلیه ی خدمات مرتبط با ارتوپدی در کلینیک ارتوپد فنی آرامیس طب انجا می شود. جهت اخذ مشاوره همواره میتوانید در ساعات کاری کلینیک با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.
تلفن : ۰۲۱۴۴۳۸۶۰۷۳
موبایل : ۰۹۳۷۸۹۶۵۰۴۹
بدون دیدگاه